2013-10-10 08:54:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Hajlamos túlhajszolnia magát

Napi horoszkóp október 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Úgy tűnik, előre ivott a medve bőrére: valami mégsem úgy alakul az életében, ahogy azt elvárta volna. A baj az, hogy már előre dicsekedett, vagy, ami még rosszabb, előre elköltött meg nem keresett pénzeket. Kijavíthatja a csorbát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Harmonikusnak és kiegyensúlyozottnak élte meg eddig a kapcsolatát, ezért most villámcsapásként sújthat le önre a hír, hogy van egy harmadik is. Ám korántsem biztos, hogy a hír igaz. Lehetséges, hogy éppen a hír hozója az ellensége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az egyik munkatársa ma az idegeire mehet. Nem bírja tovább, és alaposan beolvas neki. Ezzel azonban olyan gyűlöletet vet el kettejük között, ami megnehezíti a további együttműködést. Inkább ne szóljon, ha nem akarja, hogy fájjon a feje.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valamilyen évfordulóra készülhet, ne feledkezzen el róla! Talán a kedvesével való megismerkedés, vagy más családi esemény az, amire emlékeznie kell. És egy kisebb ajándékkal sem ártana készülnie a dologra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma megint hajlamos lehet túlhajszolni magát. Pedig az estére fontos eseményt tervezett: ne feledkezzen meg a randevújáról! Ha már az első alkalommal megvárakoztatja a kedvesét, akkor reménytelen az egész ügy. A sokadikon talán nem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Olyan gondterhelt arcot vág ma egész nap, hogy mindenki azt hiszi, valami baja van, vagy neheztel rájuk. Ne feledkezzen meg a mosolyról néha! Az emberi kapcsolatokban ez fontosabb lehet a szónál is! Nevessen a kedvesére, gyerekére!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma sikerült végre jól kipihennie magát, de a munkahelyén megint akkora terhelést kap, hogy a nap végére úgy érezheti, mintha kifacsarták volna. Jó lenne, ha az aktív pihenés valamilyen formáját is beiktatná a napjába.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Morcosan és rossz gondolatokkal telve indul neki a napjának. Ez a lelki sötét szemüveg pedig megnehezíti azt, hogy a helyzetét tisztán lássa. Sajnos másokban is hátsó gondolatokat és rosszindulatot feltételez. Ez azonban - egyelőre - nincs így.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Be kellene fejeznie egy határidős munkát. Ön az utóbbi időben szereti eltologatni a dolgokat, de ha ma is így tesz, akkor könnyen elveszítheti a megbízást. Pedig a pénzre is szüksége lenne. Ne halogassa, és ne keressen újabb kifogásokat!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap valahogy máshogy alakul, mint a többi. Hogy ez így van, azt egy könyvnek is köszönheti, amely megtanította önt máshogy látni, másképp értékelni a dolgokat. Mert a legtöbb dolog az értékelésen múlik.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A munkahelyi (és egyéb) konfliktusainak az is az oka, hogy az utóbbi időben ön túl keménnyé, konokká vált. Nem csak az az egy igazság létezik azonban, amit ön a fejébe vett. Legyen néha megengedőbb, ahogy önnek is megengednek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ne hanyagolja el a barátait! Ha valamelyikre meg is haragudott, bocsásson meg neki! Ha többször megbántotta, bocsásson meg neki sokadszorra is. Századszorra is. Kérjen akár ön bocsánatot! A szeretet fontosabb, mint a harag.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: